Om 3f
INTRESSEN
VÄNNER

Uppdaterat 2019-08-02

Singelföreningen 3f - Free For Fun är en ideell vänförening som sköts av aktiva medlemmar utan avlönad personal eller vinstintresse. Program skickas ut varannan månad per e-post eller vanlig post.

Kom med på våra caféträffar från 18.00 varannan måndag (sept - maj) udda veckor på Pub Löwenbräu, Fridhemsplan eller sommartid kl. framåt 17.00 på serveringen i Vasaparken i hörnet nära korsningen Odengatan-Dalagatan varje onsdag (juni - aug) eller (om det är stängt eller vädret är dåligt) pub Molly Malones, Odengatan 83. nära korsningen Odengatan-Västmannagatan.

3f arbetar för gemenskap för mogna singlar som vill ha roligt tillsammans.

Maila oss på singelforeningen3f@gmail.com

Har du tröttnat på att sitta hemma i soffan? Vill du hellre dela din fritid med andra aktiva vänner? Är du singel (varken gift, förlovad eller sambo), framåt och aktiv?

Då är 3f, Free For Fun något för Dig!

3f kan lova ett aktivt liv för den som vill!