Anslags

VÄNNER

Uppdaterad 2014-07-05

Nya medlemmar
Välkommen till oss i 3f ! Skicka ett mail till singelforeningen3f@gmail.com så får du vårt informationsmaterial. .

OBS! Vi återupptar 3f-träffar och aktiviteter!

Se "Klotterplanket" (här till vänster) för info om när promenader och annat återupptas!

Information om olika aktiviteter finns under respektive rubrik på sidan Sektioner (här till vänster). Kontakta styrelsen för mer info.

Medlemsavgift: Betalt? Annars, kolla här:

Plusgirokonto Nordea nr 83 66 56 - 9.
Program (kommer varannan månad) till din e-post-adress: 250kr/år;
Pappersprogram (A5(?)) per vanlig post: 350kr/år.

Höstterminen 2021:
3f:s Café-träffar: Under vinterhalvåret träffas vi
måndagar i udda veckor
från kl. 17.00 på pub "Baras backe", övre planet, Götgatan 33, T-Medborgarplatsen, uppgång Björns trädgård.

Se "Klotterplanket" (här till vänster) för info om promenader och annat! !

- Kolla dessutom i programmet för utflykter, vandringar, museibesök och mycket annat.

- Restips - Läs mer på Sektioner/ Resor

Glöm inte att regelbundet kontrollera Klotterplanket - Där kan finnas aktiviteter som inte hann komma in i programmet! Eller skriv in DIN kommentar eller förslag vad du vill göra med 3f-kompisar, även med kort varsel!

Efterlysning
Vi behöver fler personer som kan ansvara för aktiviteter i föreningen. Gäller även enstaka aktiviteter! Vad vill just du göra? Promenad eller pic-nic i ditt favorit-område? Middag, utflykt eller teater tillsammans? Kontakta någon i styrelsen och meddela din/er idé!! Eller skriv på "Klotterplanket"!