Anslags

VÄNNER

Uppdaterad 2014-07-05

Nya medlemmar
Välkommen till oss i 3f ! Skicka ett mail till singelforeningen3f@gmail.com så får du vårt informationsmaterial. .
Vinterhalvåret (sept - maj): Caféträffar varannan
MÅNDAG, ojämna veckor från cirka kl.17.30 på restaurang Baras, Västgötagatan 4, T-bana Medborgarplatsen. Kl 18.30 ger vi aktuell information om aktiviteter i föreningen.)
OBS! Alla 3f-träffar och aktiviteter inställda under Corona-krisen 2020!

Sommartid (jun-aug) ses vi VARJE ONSDAG framåt kl. 17.00. Obs! Från och med juni träffas vi varje vecka i Vasaparken, caféet i hörnet Dalagatan/Odengatan kl.17.00. Vid regn uppsöker vi pub Molly Malones, Odengatan 83, nära korsningen med Västmannagatan.

Information om olika aktiviteter finns under respektive rubrik på sidan Sektioner (här till vänster). Kontakta styrelsen för mer info.

Medlemsavgift: Betalt? Annars, kolla här:

Plusgirokonto Nordea nr 83 66 56 - 9.
Program (kommer varannan månad) till din e-post-adress: 250kr/år;
Pappersprogram (A5(?)) per vanlig post: 350kr/år.

Caféträffar
Sommartid (jun-aug) ses vi VARJE MÅNDAG framemot kl. 18.00 varje vecka i Vasaparken, caféet i hörnet Dalagatan/Odengatan kl.18.00. Vid regn uppsöker vi någon närbelägen pub.
(Vinterhalvåret (sept - maj): Caféträffar varannan måndag, ojämna veckor från kl.18.00 på Pub Copperfield, 1 tr upp till vänster,
St. Eriksgatan 36, T-bana Fridhemsplan (uppg. Flemingg.). Kl 19.00 ger vi aktuell information om aktiviteter i föreningen..)

- Kolla dessutom i programmet för utflykter, vandringar, museibesök och mycket annat.

- Restips - Läs mer på Sektioner/ Resor

Glöm inte att regelbundet kontrollera Klotterplanket - Där kan finnas aktiviteter som inte hann komma in i programmet! Eller skriv in DIN kommentar eller förslag vad du vill göra med 3f-kompisar, även med kort varsel!

Efterlysning
Vi behöver fler personer som kan ansvara för aktiviteter i föreningen. Gäller även enstaka aktiviteter! Vad vill just du göra? Promenad eller pic-nic i ditt favorit-område? Middag, utflykt eller teater tillsammans? Kontakta någon i styrelsen och meddela din/er idé!! Eller skriv på "Klotterplanket"!