Singel? Vill Du ha kul på Din fritid ?... Kom då med i vårt rika utbud av gemenskap och aktiviteter! Free For Fun, 3f, är Stockholms största (?) ideella singelförening.

Målgrupp: Singlar från ca 60 år och uppåt.

Vi promenerar, reser, spelar boule, går på pub, teater eller bara umgås på våra regelbundna trivsel-träffar, dvs vi gör mycket som berikar livet!

Vill du bli medlem?
Skriv ett e-brev, så får du information!
*** Obs! e-post-adress: *** singelforeningen3f@gmail.com

Uppdaterad: 2019-08-02

*** Obs! e-post-adress: *** singelforeningen3f@gmail.com

Vinterhalvåret (sept - maj): Caféträffar varannan MÅNDAG, ojämna veckor från kl.18.00 på Pub Löwenbräu, Fridhemsplan29, T-bana Fridhemsplan (uppg. Fridhemsplan). Kl 19.00 ger vi aktuell information om aktiviteter i föreningen.)

Sommartid (jun-aug) ses vi VARJE ONSDAG Obs! Från
och med juni träffas vi varje vecka i Vasaparken, caféet nära hörnet Dalagatan/Odengatan
framåt kl.17.00. (T-bana Odenplan.)
Vid regn uppsöker vi pub Molly Malones, Odengatan 83,
nära korsningen med Västmannagatan.

vallentine Trevliga aktiviteter!

Obs! Du har väl betalat medlemsavgiften? Tack! (Se "Anslagstavlan" för rätt konto.) Anslagstavlan.

E-post: singelforeningen3f@gmail.com

Sommar 2019! Se 3f:s program som du fått hemskickat strax före aktuell tvåmånadersperiod! - Se även "Anslagstavlan" och läs/skriv gärna på "Klotterplank"!